Aktiviteter 2024

Spring Prestige Camp – 13 april 2024

Ett samarbete mellan Aros Ballroom and Latin Club och Östermalms Dansstudio där Svetlana Pajusova, Emese Bengtsberg och Per Almberg jobbade med över 30 dansare under hela lördagseftermiddagen.

Aros Quality Day Camp

Dansträning i standard och latin med Svetlana Pajusova

17 februari kl 12-18

Här följer ett urval av de aktiviteter vi genomförde under 2023

Christmas Dance Camp

Söndagen den 17 december kl 12-17 anordnade vi i samarbete med Östermalms Dansstudio träning i standard- och latindans.

Dagen erbjöd en unik möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom standard- och latindanser. Över 30 dansare fick möjlighet att utveckla sin dans till nästa nivå, ny inspiration och nya perspektiv från lärare som har uppdaterad internationell information och kunskap.

Standard: Svetlana Pajusova Latin: Per Almberg & Emese Bengtsberg

Adventsdans

Söndagen den 10 december hade vi den stora finalen på terminen där våra olika dansare visade upp dans, umgicks och hade trevligt. Tid och plats: Tillberga Medborgarhus kl 15-18

Idrottens Dag

Fredagen den 29 september deltog Aros Ballroom med sin tränare Svetlana på Idrottens dag i Västerås. Läs mer om Idrottens dag

Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott

Söndagen den 17 september fanns vi på Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott. Besökare tittade förbi vårat bord mellan kl 12-16 med frågor om bröllopsvals eller dans till något annat festligt tillfälle.

Tävlingsträning C-A klass

Lördagen den 16 september kl 13-17.30 var det tävlingsträning för dansare i C, B och A-klass.

Tävlingsträning alla klasser

Söndagen den 10 september tränade klubben på att tävla i Aerobicsalen inför tävlingarna i höst. Tävlingskläder och ett högt tempo utlovades. Genomfördes med stöd från DSF.

65+

Den 10 augusti hade Svetlana workshops i dans för ca sextio stycken 65-plusare i Aerobicsalen i samarbete med Korpen, VGF, VIK, Västerås stad och RF-SISU.

Sommarläger för barn och juniorer som tävlar i tiodans

Den 29-30 juli 2023 genomförde vi läger för tävlingsdansare!

Plats: Kristiansborgshallen, Västerås samt annan plats för middag och gemensamma aktiviteter på lördagskvällen. Övernattning för barn/juniorer från och med 10 år.

Invingning av dansbanan på Vallby

Söndagen den 5 maj var vi med och invigde nya dansbanan på Vallby Friluftsmuseum. Dansuppvisning och lite prova på i slutet. Invigning av dansbanan – program

Bröllopsmässan på Engsö slott

Söndagen den 12 mars var vi med som utställare på Engsö slott. Två par visade upp wienervals och Svetlana höll i workshops med bröllopskoreografier.