Aktiviteter 2024

Ballroom & Latin – 3 timmar

Unikt tillfälle att få träna under ledning av Svetlana Pajusova, utbildad danstränare, koreograf och pedagog. För Grund- och fortsättningsnivå eller E-D-klass. Anmälan senast 2 februari. Betalning sker först efter att du har fått besked om plats.

Aros Quality Day Camp

Dansträning i standard och latin med Svetlana Pajusova

17 februari kl 12-18

Här följer ett urval av de aktiviteter vi genomförde under 2023

Christmas Dance Camp

Söndagen den 17 december kl 12-17 anordnade vi i samarbete med Östermalms Dansstudio träning i standard- och latindans.

Dagen erbjöd en unik möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom standard- och latindanser. Över 30 dansare fick möjlighet att utveckla sin dans till nästa nivå, ny inspiration och nya perspektiv från lärare som har uppdaterad internationell information och kunskap.

Standard: Svetlana Pajusova Latin: Per Almberg & Emese Bengtsberg

Adventsdans

Söndagen den 10 december hade vi den stora finalen på terminen där våra olika dansare visade upp dans, umgicks och hade trevligt. Tid och plats: Tillberga Medborgarhus kl 15-18

Idrottens Dag

Fredagen den 29 september deltog Aros Ballroom med sin tränare Svetlana på Idrottens dag i Västerås. Läs mer om Idrottens dag

Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott

Söndagen den 17 september fanns vi på Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott. Besökare tittade förbi vårat bord mellan kl 12-16 med frågor om bröllopsvals eller dans till något annat festligt tillfälle.

Tävlingsträning C-A klass

Lördagen den 16 september kl 13-17.30 var det tävlingsträning för dansare i C, B och A-klass.

Tävlingsträning alla klasser

Söndagen den 10 september tränade klubben på att tävla i Aerobicsalen inför tävlingarna i höst. Tävlingskläder och ett högt tempo utlovades. Genomfördes med stöd från DSF.

65+

Den 10 augusti hade Svetlana workshops i dans för ca sextio stycken 65-plusare i Aerobicsalen i samarbete med Korpen, VGF, VIK, Västerås stad och RF-SISU.

Sommarläger för barn och juniorer som tävlar i tiodans

Den 29-30 juli 2023 genomförde vi läger för tävlingsdansare!

Plats: Kristiansborgshallen, Västerås samt annan plats för middag och gemensamma aktiviteter på lördagskvällen. Övernattning för barn/juniorer från och med 10 år.

Invingning av dansbanan på Vallby

Söndagen den 5 maj var vi med och invigde nya dansbanan på Vallby Friluftsmuseum. Dansuppvisning och lite prova på i slutet. Invigning av dansbanan – program

Bröllopsmässan på Engsö slott

Söndagen den 12 mars var vi med som utställare på Engsö slott. Två par visade upp wienervals och Svetlana höll i workshops med bröllopskoreografier.