Aktiviteter 2023

Tävlingsträning alla klasser

Söndagen den 10 september tränar klubben på att tävla i Aerobicsalen inför tävlingarna i höst. Tävlingskläder och ett högt tempo utlovas. Genomförs med stöd från DSF.

Tävlingsträning C-A klass

Lördagen den 16 september kl 13-17.30 är det tävlingsträning för dansare i C, B och A-klass. Finns några platser kvar. 600 kr/person. Kontakta föreningen för mer info och anmälan.

Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott

Söndagen den 17 september finns vi på Fest & Bröllopsmässan på Engsö Slott. Kom förbi vårat bord mellan kl 12-16 om ni har frågor om bröllopsvals eller dans till något annat festligt tillfälle.

Idrottens Dag

Fredagen den 29 september deltar Aros Ballroom med sin tränare Svetlana på Idrottens dag i Västerås. Läs mer om Idrottens dag


65+

Den 10 augusti hade Svetlana workshops i dans för ca sextio stycken 65-plusare i Aerobicsalen i samarbete med Korpen, VGF, VIK, Västerås stad och RF-SISU.

Sommarläger för barn och juniorer som tävlar i tiodans

Den 29-30 juli 2023 genomförde vi läger för tävlingsdansare!

Plats: Kristiansborgshallen, Västerås samt annan plats för middag och gemensamma aktiviteter på lördagskvällen. Övernattning ingår för de barn/juniorer som vill och som är från och med 10 år gamla.

Pris: 650 kr för medlemmar, 700 kr för icke-medlemmar

Anmälan och frågor till Ingrid på ingrid@arosballroom.com

Invingning av dansbanan på Vallby

Söndagen den 5 maj var vi med och invigde nya dansbanan på Vallby Friluftsmuseum. Dansuppvisning och lite prova på i slutet. Invigning av dansbanan – program

Bröllopsmässan på Engsö slott

Söndagen den 12 mars var vi med som utställare på Engsö slott. Två par visade upp wienervals och Svetlana höll i workshops med bröllopskoreografier.